Returer & Frakt

Frakt

Vi skickar ut varan inom 24 timmar och normal leveranstid är 1-3 dagar. Under högsäsong kan det ta längre tid.

Vi skickar beställningar med DHL eller Postnord. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan direkt vid leverans. 

Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du gjort en beställning och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (ca 14 dgr), så debiteras du 250 kr i returavgift.

Inom Sverige är det fri frakt vid beställning från oss.

 

Ångerrätt/Reklamation

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Reklamationer ska ske 1-2 dagar efter mottagen vara. Reklamation/Ånger vid ordrar som ej är måttbeställda/specialbeställda: Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid en likvärdig produkt, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Kunden står själva för returfrakten. För återbetalning – ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

Hur du går tillväga vid en ånger/reklamation:

1. Mejla till [email protected] ditt ordernummer och om du vill reklamera (bild) eller ångra ditt köp.
2. När din ånger/reklamation godkänts får du en retursedel via mejl.
3. Emballera din/dina produkter väl – dessa ska skickas tillbaka i samma skick som du fick din vara , och blir det någon skada på produkten kommer ingen kredit att göras.
4. När ordern är åter på vårt lager krediteras din order / makuleras.

När dina produkter är åter på vårt lager kommer vi kreditera varuvärdet.

Returfrakten står kunden för.